fbpx

Redovan servis klima uređaja u Zagrebu

Tkalec-Ing d.o.o. Vaš je vrhunski izbor za servis klima uređaja. 29 godina iskustva u radu s klima uređajima i klimatizacijskim sustavima te stalne edukacije naših radnika garantiraju posebnu razinu kvalitete servisa!

OVLAŠTENI ZA RAD S FREONOM

Zašto Vam je potreban servis?

Redovan servis i održavanje Vašeg klima uređaja odražava se i na Vaše zdravlje!

Zrak iz klima uređaja koji se redovito ne održava može biti neugodnog mirisa. Zbog neredovitog čišćenja i održavanja vlažna, prljava i tamna mjesta unutar klima uređaja čine plodno tlo za razvoj i razmnožavanje bakterija, plijesni i gljivica – uzročnika različitih bolesti i alergija.

Bolji rad uređaja

Redovan pregled i održavanje Vašeg klima uređaja omogućiti će Vam dugotrajniji životni vijek samog uređaja!

Otklon kvara

Naši stručnjaci otkloniti će svaki nastali kvar uređaja te Vam savjetovati što učiniti u određenim situacijama!

Higijena i zaštita

Zaustavite razvoj gljivica i plijesni u Vašem klima uređaju i sačuvajte kvalitetu zraka na visokom nivou! Zaštite sebe i svoj uređaj!

Za sve upite i savjete

Imate dilemu da li napraviti redovni servis i da li je pravo vrijeme? Kontaktirajte nas i raspitajte se još danas!

Vodite računa o Vašem klima uređaju

Izbjegnite gljivice i nečistoće

Z

Sačuvajte zdravlje

Uštedite novac

Zrak u klimatiziranom prostoru ne mora biti vlažan i prepun mikroorganizama. Spriječite njihov razvoj na vrijeme.
Problemi neredovitog održavanja

Spriječite pojavu i razmnožavanje bakterija, pljesni, gljivica i drugih mikroorganizama te omogućite nesmetan rad klima uređaja uz manju potrošnju električne energije!

Spriječite gljivice

Zrak iz klima uređaja koji se redovito ne održava može biti neugodnog mirisa. Zbog neredovitog čišćenja i održavanja vlažna, prljava i tamna mjesta unutar klima uređaja čine plodno tlo za razvoj i razmnožavanje bakterija, plijesni i gljivica – uzročnika različitih bolesti i alergija.

Zašto je potrebno redovito održavanje?

Pored zdravstvenih razloga, postoje i tehnički razlozi redovitog servisa klima uređaja kao što su kontrola količine rashladnog medija – freona te kontrola čistoće lamelarnog izmjenjivača topline. Time se osigurava kvalitetan i ispravan rad uređaja te niža potrošnja električne energije čime se postiže ušteda energenta i produžuje radni vijek uređaja.

Učestalost održavanja je ključ

Kod velikog broja korisnika klima uređaja zbog neupućenosti prevladava mišljenje da je dovoljno samo povremeno očistiti filtere na unutarnjoj jedinici ili ga ne treba svake godine servisirati ukoliko nije puno radio, no preporuka je da se redovni servisni pregled svakako obavi jednom godišnje!

Za upit oko redovnog servisa slobodno nas kontaktirajte! Stojimo Vam na raspolaganju!


Klima radi kao nova nakon servisa

Nakon mojeg odgađanja servisa, pojavio se neugodan miris u stanu… nakon savjetovanja sa serviserima iz Tkalec-ing, napokon sam se rješio neugodnog mirisa koji je dolazio iz klima uređaja! Hvala!

Marko Korač