fbpx

PANASONIC KLIMA UREĐAJI – POSEBNA PONUDA

Panasonic klima uređaji – stvoreni za Vaše potrebe!

Panasonic klima uređaji – Tkalec-ing.hr

S više od 30 godina iskustva i prodajom u više od 120 zemalja, Panasonic je neupitno jedna od vodećih tvrtki u sektoru grijanja i hlađenja.

Vrlo predana okolišu i energetskoj učinkovitosti, rješenja tvrtke Panasonic za grijanje i hlađenje nude izvrsnu učinkovitost koja rezultira fantastičnim smanjenjem računa za energiju.
R
Tvrtka je vodeća u svijetu po inovacijama s više od 91.539 prijavljenih patenata kojima poboljšava kvalitetu života svojih kupaca. Nadalje, Panasonic je odlučan održati svoje vodeće mjesto na tržištu. Tvrtka je proizvela više od 200 milijuna kompresora, a svoje proizvode proizvodi u 294 tvornica diljem svijeta. Možete biti sigurni u iznimno visoku kvalitetu Panasonicovih toplinskih pumpi.
R
Takvo nastojanje da postigne izvrsnost učinilo je Panasonic vodećom tvrtkom na međunarodnom tržištu rješenja za grijanje i klimatizaciju u stambenim prostorima, zgradama srednje veličine poput ureda i restorana, te velikim zgradama. Proizvodi pružaju maksimalnu učinkovitost, usklađeni su s najstrožim standardima za očuvanje okoliša, a zadovoljavaju i najavangardnije građevinske zahtjeve našega vremena.

VRHUNSKA AKCIJSKA PONUDA PANASONIC MODELA

SPLIT SISTEM INVERTER DELUXE SERIJA!

PANASONIC KUĆNA RJEŠENJA!

ZA SVA PITANJA OKO AKCIJA SLOBODNO NAS KONTAKTIRAJTE!