fbpx

Akcija klima uređaja

Provjerite našu izdvojenu ponudu klima uređaja!

Brza isporuka

i

Razni modeli

w

Savjeti i održavanje

Izdvojena ponuda

U ponudi imamo klima uređaje poznatih brandova kao što su LG, Mitsubishi, Haier, Toshiba,Maxon, Daikin, Gree,Samsung, a kvalitetu garantiramo jedinstvenom garancijom od 3-7 godina!

Vrhunska tehnologija

Grijanje i hlađenje

Niski troškovi

Toshiba

Najbolji izbor kada je u pitanju udobnost vaše klime. Desetljeća iskustva, vlastita istraživanja i razvoja, kao i mnoge inovacije predstavljaju Toshibu stručnjakom kada je riječ o pravoj klimi. S Toshiba klima uređajem možete utjecati na svoje osobno ugodno okruženje tijekom cijele godine.

Hlađenje

Grijanje

Niski troškovi

Kvaliteta uređaja

Panasonic

S više od 30 godina iskustva i prodajom u više od 120 zemalja, Panasonic je neupitno jedna od vodećih tvrtki u sektoru grijanja i hlađenja.

Vrlo predana okolišu i energetskoj učinkovitosti, rješenja tvrtke Panasonic za grijanje i hlađenje nude izvrsnu učinkovitost koja rezultira fantastičnim smanjenjem računa za energiju.

Hlađenje

Grijanje

Niski troškovi

Kvaliteta uređaja

Mitsubishi

Mitsubihi klima uređaji predviđeni su za postavljanje u sve prostore, bilo domove, urede ili restorane te mogu se uklopiti u svaki interijer i ispuniti gotovo sve zahtjeve.

Mitsubishi electric proizvodi široki asortiman klima uređaja od  zidnih split sustava, inverter zidnih split sustava, multi inverter zidnih sustava, super multi split sustava, VRF sustava, stropno/podnih jedinica, kazetni split sustavi do kanalnih sustava.

Naša ponuda uključuje česte akcijske cijene visokokvalitetnih MITSUBISHI KLIMA UREĐAJA!

Hlađenje

Niski troškovi

Grijanje

Kvaliteta uređaja

daikin

Daikin je jedan od najboljih svjetskih proizvođača klima uređaja i rashladnih sistema. Tvrtka posluje od 1920.-ih, dok su 1924. izradili radijatorske cijevi za avione, a već 1951. prvi klima uređaj u Japanu.

Daikin je smatran tvrtkom koja je u samom vrhu po kvaliteti klima uređaja. Često se o njoj govori kao “Mercedesom” među klima uređajima, a poznata je i uzrečica “Daikin je Daikin, ostalo su samo klima uređaji”.

Hlađenje

Niski troškovi

Grijanje

Kvaliteta uređaja

Štitnik za klima uređaje

Vrhunski dodatak za svaki klima uređaj koji omogućuje vlastitu kontrolu ispuha zraka iz klima uređaja.

Dodatno kontrolirajte smjer zraka i smanjite direktan kontakt s osobama u prostoriji!

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte!