fbpx

Tko smo mi?

O nama

Tvrtka Tkalec-Ing d.o.o. posluje od 1992. godine, a od 1999. godine bavi se prodajom, ugradnjom i servisiranjem klima uređaja te ventilacijskih sustava. U svom ustroju podijeljena je na rukovodeći dio, montažne ekipe i servis. Rukovodioci su visoko kvalificirani, a montažne ekipe izvrsno opremljene i obučene, pristojne i uredne u radu. Godine 2004. uspostavljen je vlastiti servis što je doprinjelo vrlo brzom rješavanju kvarova u i van jamstvenog roka.

Naši djelatnici imaju položen ispit o gospodarenju freonima, što znači da mogu obavljati razne oblike servisnih intervencija (punjenje, nadopuna freona).

U ventilacijskom programu radimo s visokokvalitetnim proizvođačima Helios (Njemačka) i Systemair (Švedska) s kojima imamo izrazito dobra iskustva — niti jedna reklamacija u pet godina rada. Rešetke, fazonske komade, cijevi i kanale naručujemo isključivo od domaćih proizvođača koji su nam udovoljili i u najzahtjevnijim projektima.

NAGRADE

Nagrada za najboljeg prodavača

U ožujku 2019. godine dobili smo nagradu od tvrtke HAIER za najboljeg prodavača!

Nagrada za dugoročnu suradnju

U ožujku 2017. godine dobili smo nagradu od tvrtke HAIER za dugoročnu suradnju!

CERTIFIKATI, UVJERENJA I POTVRDE

ISO CERTIFIKAT

RJEŠENJE ZA OBAVLJANJE DJELATNOSTI

Program usavršavanja

Program usavršavanja

Certifikat za dizalice topline

Potvrda o položenom stručnom ispitu

Potvrda o položenom stručnom ispitu

NAŠI PARTNERI

Daikin Certifiakt

Riječ direktora

Veljača 2016.
Naši poštovani klijenti i prijatelji, pozdravljam vas na kraju sezone ljeto 2015. koja nam je bila izrazito naporna. Velik broj vrućih dana u lipnju i srpnju uzrokovao je iznimnu potražnju za našim uslugama. Najviše ste nas kontaktirali radi kupovine novih uređaja s montažom te servisnih intervencija što smo za Vas odradili u najkraćem mogućem roku. Obzirom da smo organizacija koja neprekidno radi na unaprjeđenju svojih usluga te prati i analizira potrebe tržišta, uspjeli smo organizirano prihvatiti sve vaše zahtjeve. Čak i u najvećoj gužvi riješili smo sve traženo u roku jednoga do pet radnih dana, a neke intervencije i montaže i isti dan. Naravno da najveći prioritet imaju naše redovite stranke čime bivaju nagrađene za višegodišnju suradnju.

Veljača 2014.
Pozdravljam Vas na početku nove sezone u kojoj se nadam da ćemo nastaviti s kontinuiranim rastom prodaje klima uredaja.

Prošle godine toplinski val zapljusnuo nas je sredinom lipnja čime je iznenadno porasla potražnja za našom uslugom i uz stvarno maksimalne napore uspjeli smo odraditi sve dogovorene montaže unutar 14 dana. Ovim putem ponovno molim sve zainteresirane da montažu klima uređaja odradimo prije takvih vrućina po povoljnijim cijenama i kratkom roku ugradnje. Tijekom cijele prošle godine imali smo akcijske cijene najprodavanijih modela što nastavljamo i ove godine. U linku akcijske cijene možete uvijek provjeriti trenutne akcije ili nas kontaktirajte na naše telefone.

Čestitamo LG klima uredajima na ponovno osvojenom prvom mjestu po prodaji u svijetu i na našem tržištu, takoder i tvrtki Panasonic na obrani drugog mjesta na svjetskom tržištu.

Do našeg susreta, srdačno Vas pozdravljam i zahvaljujem na posjeti naših stranica.