fbpx

HAIER UREĐAJI – PROMOCIJA

HAIER KLIME – TKALEC-ING.HR

Haier centar za istraživanje i razvoj klimatizacije, sa sjedištem u Qingdaou, Kina, pokriva površinu od 220.000 četvornih stopa. Ima više od 150 laboratorija, uključujući psihrometrijski laboratorij, laboratorij za kalorimetar kompresora, laboratorij za akustiku i vibracije, laboratorij za EMC (elektromagnetsku kompatibilnost), laboratorij za materijale i kemiju. Osim toga, centar za istraživanje i razvoj može se pohvaliti najvišim na svijetu “ispuštenim tornjem” za testiranje dugih testova cjevovoda rashladnog sredstva (visine 350 stopa).

Unutar industrijskog kompleksa “Haier Park” u Qingdao Kini, nalazi se najnapredniji svjetski laboratorij za ispitivanje, istraživanje i razvoj proizvoda za HVAC (grijanje, ventilaciju, hlađenje) sektor.

Zgrada ima impresivnih 150 laboratorija u kojima je moguće testirati sve proizvode prema svim nacionalnim i međunarodnim propisima specifičnim za HVAC sektor. Od kalorimetara, preko anehogenih dvorana, do atmosferskih simulatora, elektromagnetskih ispitivanja i još mnogo toga.

HAIER - TOP BRAND

Haier je 12 godina za redom proglašen najvećim svjetskim brandom bijele tehnike u svijetu po količini prodaje. Istraživanje je napravljeno od strane neovisne agencije za istraživanje svjetskog tržišta Euromonitor International.

FORTUNE GLOBAL 500

Fortune GLOBAL 500 uvrstio je kompaniju Haier Smart Home Co među TOP 500 kompanija zahvaljujući jasnoj viziji u segmentu pametnog ekosustava. Pametni ekosustavi pomažu korisnicima da automatiziraju svakodnevne zadatke.

BCG TOP 100

Boston Consulting Group (BCG) objavila je izvještaj “TOP 100 GLOBAL CHALLENGERS”, koji je odabrao 100 poduzeća iz 12 zemalja s brzim razvojem gospodarstva (RDE), a među njima je i Haier.

Wi-Fi kontrola

 Upravljanje vašim uređajem u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.

Ledeno čišćenje

 Automatsko samočišćenje zaleđivanjem površine isparivača učinkovito uklanja nečistoću i bakterije.

Iznimno tihi uređaji

Haier uređaji imaju novu tehnologiju za količinu buke. Razina buke svedena je na svega 15 dB.

Haier Hrvatska - Tkalec ing

Tkalec – Ing Vaš najbolji izbor pri odabiru Haier klima uređaja

HAIER CJENIK